+355 69 510 4428
 Rregjistrohu per sezonin e tetorit

Kursi i SAT-it

Pershendetje, grupi I ri per kursin SAT do te jete ne periudhen e veres. Kursi eshte intensive,cdo dite 9:00-12:00,6 ditet e javes. Nese deshiron mund te vish te henen ne oren 16:00 dhe te marresh pjese ne seancen e rradhes te grupit qe kemi ne vazhdim. Diten e mire.

©2023 Qendra e Kurseve "MERIDIAN"