+355 69 510 4428
 Rregjistrohu per sezonin e tetorit

Vazhdojne regjistrimet

Vazhdojne regjistrimet per te gjitha nivelet e gjuhes angleze per femije,adoleshente dhe te rritur ne qendren e kurseve "Meridian". Kurse per te gjitha nivelet Headway,Messages si dhe per Sat,Toefl,Ielts. Nese akoma nuk jeni regjistruar,ju mirepresim. Faleminderit.

©2024 Qendra e Kurseve "MERIDIAN"