+355 69 510 4428
 Rregjistrohu per sezonin e tetorit

Kurs anglishtjeje posacerisht

Për moshat 9-15 vjec (PER 9-VJECARE) Messages 9-15 http://www.meridian.edu.al/kreu.php?f=9-15 Messages eshte kurs motivues i nivelit elementar. Mesuesit dhe nxenesit shperblehen me rezultate te menjehershme me testime ne fund te cdo kapitulli. Eshte nje website i vecante Infoquest ku studentet mund te testojne dhe te pasurojne njohurite e tyre ne gjuhen angleze. Aft�site e t� lexuarit permirsohen hap pas hapi me hisorite qe zhvillohen ne vazhdimesi ne fund te cdo kapitulli. Rubrika �Jeta dhe kultura�, e bejne gjithmone me te prekshme dhe familjare kulturen Britanike dhe Ameriane per femijet. Ushtrimet KET- dhe PET ndihmojn� n� perfeksionimin e njohurive gramatikore. Programi shoqerohet me fleten e punes, aktivitetet �CourseWork� ku te gjitha njohurite e marra per cdo kapitull, testohen dhe vihen ne praktike. Rubrikat \'Learning diary\', \'How\'s it going?\' dhe �Study skills\' bejne te mundur qe nxenesit te vete-menaxhohen dhe t`i vet-testojne njohurite e tyre ne menyre te pavarur. Ky nivel presupozon qe student�t ta kene studiuar anglishten n� shkoll�n fillore,per kete mbulon vet�m bazat e gjuh�s. Karakteristikat Kryesore ■\'Trego ate qe di�. Rubrikat n� fund t� �do minikapitulli vene n� praktike me ushtrimet perkatese ate cka nxenesit kane mesuar. ■\'Jeta dhe Kultura�. Rubrika e historive (te cilat vazhdojne kapitull pas kapitulli) nxisin interesin e nxenesve si dhe pasurojne fjalorin e tyre me fjale te reja, duke treguar perdorimin e tyre ne praktike. ■Rubrika e perseritjes modul pas moduli, ben te mundur qe cdo nxenes te krijoje nj� protofolio (ditar) t� pun�s se tij, deri ne fund te vitit. ■ �Paketa e Burimeve t� M�suesit� perfshin testet, aktivitete gramatikore dhe kulturore shtese. ■Ushtrimet KET dhe PET stervisin dhe praktikojne ne menyre te vazhdueshme njohurite qe nxenesit do shfaqin ne provimin e tyre final. 60x60� nj� nivel Messages 40X60� KOMPJUTER 20X60�� SPEAKING ME MESUESE AMERIKANE VETEM 12.000 LEKE E h�n� E mart� E merkur� E enjte E premte E shtun� Anglishte Messages n� Smart Board Kompjuter n� laborator Anglishte Messages n� Smart Board Kompjuter n� laborator Anglishte Messages n� Smart Board Anglishte Speaking me m�sues amerikan�

©2023 Qendra e Kurseve "MERIDIAN"