+355 69 510 4428
 Rregjistrohu per sezonin e tetorit

Niveli i perparuar i Turqishtes 2

Gjithsej ka 6 etapa. Cdo etape zgjat 4 muaj. Zhvillohen 3 seanca ne jave dhe cdo seance zgjat nga 90 min. Ne cdo nivel mbaron nje liber. Nje nxenes qe ka mbaruar me sukses nje nivel ose ka marre njohuri te gjuhes turke qe me pare, ka te drejte te vazhdoje nivelin pasardhes. Nxenesi qe mbaron kater nivelet e para nese deshiron te permiresoje perdorimin e shkrimit, te te folurit dhe mesimin ne menyre me te hollesishme te gjuhes turke, mund te vazhdoje nivelin e turqishtes se perparuar. Mesimdhenia shoqerohet me kaseta ,CD dhe zhvillohet nga mesues turq. Nxenesit qe perfundojne nivelet baze dhe mesatar pajisen me certifikate.

Ne kete nivel ndiqet nje program qe eshte i drejtuar ne fushat qe preferon nxenesi. Nxenesi qe ndjek kete nivel perparon aftesine e tij per te perdorur turqishten ne menyre me te zgjeruar dhe me te thelle. Nxenesit i mesohen pikat me te hollesishme te turqishtes. Pjesa me e madhe e mesimit zhvillohet ne formen e bashkebisedimit.

  • SEANCA
  • SEANCA NE JAVE
  • KOHA
  • NUMRI I NXENESVE
  • LIBRI
  • CMIMI
  • 50 X 90 min
  • 3
  • 4 Muaj
  • 7 - 14 persona
  • LALE T‹RKCE
  • 25000 Lekë
©2024 Qendra e Kurseve "MERIDIAN"