+355 69 510 4428
 Rregjistrohu per sezonin e tetorit

Rreth Nesh

Fondacioni “GULISTAN” ka konsoliduar tashme ciklin e edukimit shkollor deri ne nivelin e mesem. Duke pare sukseset, ai ka menduar te shkoje edhe me tej.Per kete eshte hapur qendra”MERIDIAN”, e cila ofron mesimin e gjuheve te huaja e te kurseve pergatitore parauniversitare, per brenda e jashte vendit. Ajo mbeshtetet ne suksesein e saj ne:

:: Metodat me te perparuara te mesimdhenies; 
:: Mesues me pervoje shqiptare e te huaj; 
:: Mbeshtetjen e mesimdhenies nga kompjuteri e multimedia; 
:: Ambiente te rehatshme e te kendshme.

Ne qendren “MERIDIAN” do te gjeni kurse per keto gjuhe:

 Anglisht 
 Gjermanisht 
 Frengjisht 
 Spanjisht 
 Shqip 
 Turqisht 
 Italisht

Per t'u ardhur ne ndihme nxenesve maturante ne perballimin e provimeve te matures shteterore,ne organizojme kurse per te gjitha lendet e saj. Mesues me pervoje do te lehtesojne stresin e nxenesve.

Ata qe deshirojne te studiojne ne universitetet amerikane apo ne universitete te tjera ku mesimi zhvillohet ne gjuhen angleze,gjejne te ne kurse te TOEFL-it si edhe te SAT-it.

Po ashtu, ata qe deshirojne te studiojne ne Turqi ,mund te ndjekin prane qendres “MERIDIAN” kurse te YOS-it.Mesimi ne kete kurs zhvillohet ne tri gjuhe:anglisht,turqisht dhe shqip(kjo ne varesi te preferencave te kursantit).

Ne qender organizohen edhe kurse per mesimin ne disa nivele te kompjuterit. 
Sic e shihni bota jone eshte shume e madhe. Ejani ta zbuloni ate.

Per kete sllogani yne eshte: Fol me te gjithe boten!

©2024 Qendra e Kurseve "MERIDIAN"