+355 69 510 4428
 Rregjistrohu per sezonin e tetorit

Niveli I

Kursi i frengjishtes ne qendren MERIDIAN aktualisht eshte i organizuar ne dy nivele. Kursi zhvillohet ne mjedise komode nga mesues te zgjedhur e te pergatitur me mjete mesimore dhe tekste bashkekohore.

Ne nivelin e pare te kursit te Frengjishtes synojme te njohim kursantin me alfabetin e gjuhes Frenge, dialogjet e shkrutra dhe fillimisht te thjeshta duke i permiresuar gradualisht. Me pas qellimi i kursit eshte te mundesoje kursantet te jene ne gjendje te formojne dialogjet e tyre, te kene nje fjalor te konsiderueshem qe do t'u mundesoje te komunikojne lirshem ne rrethana te jetes se perditshme.

Kursanti synohet te mesoje rregullat themelore te gjuhes frenge, shoqeruar edhe me njohuri te pergjithshme rreth kultures franceze. Ne kete menyre kursanti do te jete i afte te kuptoje tekste te thjeshta,dhe vete te jete ne gjendje te shprehet rreth ngjarjeve te perditshme dhe rreth temave tė lidhura me ngjarjet aktuale ne France.

  • SEANCA
  • SEANCA NE JAVE
  • KOHA
  • NUMRI I NXENESVE
  • LIBRI
  • CMIMI
  • 50 X 90 min
  • 3
  • 4 Muaj
  • 7 - 14 persona
  • Tempo
  • 25000 Lekë
©2024 Qendra e Kurseve "MERIDIAN"