+355 69 510 4428
 Rregjistrohu per sezonin e tetorit

Niveli II

Kursi i frengjishtes ne qendren MERIDIAN aktualisht eshte i organizuar ne dy nivele. Kursi zhvillohet ne mjedise komode nga mesues te zgjedhur e te pergatitur me mjete mesimore dhe tekste bashkekohore.

Shume nga njohurite gramatikore dhe te fjalorit merren ne nivelin e pare te gjuhes fringe,me qellim fiksimi dhe pervetesimi ne menyre sa me te mire. Ne nivelin e dyte te kursit, fillimisht kursanti do te ritakoje ne situate te reja gjuhesore.Me vone kursanti do te vazhdoje te thelloje njohurite duke shtuar bagazhin e fjaleve te reja dhe te njohurive gramatikore.Kjo do te behet sipas nje skeme kronologjike,Kjo do ta ndihmoje te shprehet me lirshem dhe me I sigurte lidhur me preferencat e tij,organizimin e kohes se lire,te kerkoje nje informacion qe lidhet me nje nevoje te caktuar,te jape urdhera dhe keshilla,te rindertoje dhe te tregoje nje ngjarje deshmitar I se ciles ka qenq,te formuloje edhe me shkrim kerkesa dhe ankesa,lidhur me aspekte te ndryshme te veprimtarise se perditshme. Ne nivelin e dyte kursantit I jepet me shume pavaresi ne te folur dhe me shume siguri net e shkruar.Ky kurs e ndihmon gjithashtu studentin edhe ne njohjen me te thelluar te jetes dhe kultures ne France.

- Studentet qe mbarojne te dy kurset e Frengjishtes duhet te arrijne te shkruajne hartime te shkurter frengjisht rreth perjetimeve personale, familjare, apo ngjarjeve te perditshme Pėrmes ushtrimeve me lexim, analizimit tė teksteve dhe punimeve me shkrim, qėllimi ėshtė tė mėsojnė tė ndėrtojnė mendimet dhe argumentimet nė prezentime gojore dhe tė shkruara duke filluar nga ato me te thjeshtat ne ato me te avancuarat.

- Ne fund te dy etapave te mesimdhenies se gjuhes Frenge kursantet duhet te komunikojne lirshem ne France apo ne cilindo mjedis kur flitet gjuha frenge, dhe do mund te shpjegojne ngjarjet, mendimet, perjetimet, dhe ndjenjat e tyre, permes dialogeve dhe shkrimeve te formuar sipas rregullave te gjuhes frenge, me fjalorin e akumuluar gjate kursit.

  • SEANCA
  • SEANCA NE JAVE
  • KOHA
  • NUMRI I NXENESVE
  • LIBRI
  • CMIMI
  • 50 X 90 min
  • 3
  • 4 Muaj
  • 7 - 14 persona
  • Tempo
  • 25000 Lekë
©2024 Qendra e Kurseve "MERIDIAN"