+355 69 510 4428
 Rregjistrohu per sezonin e tetorit

Niveli I

Seria e re e metodes se SCHRITTE eshte nje metode e domosdoshme per ata qe duan te marrin certifikaten e gjermanishtes. Bashke me librin e mesimit jepet fletorja e punes dhe 2 kaseta per pjesen e degjimit .Kjo eshte nje seri e kompletuar dhe e pershtatshme per metode kursi .Ne metode fillohet nga temat me te nevojshme ne menyre te hollesishme dhe per temat me te nderlikuara eshte marre ndihme nga interneti.Kursanti pas mesimit mund t'i vazhdoje mesimet ne ambientin e internetit.

Niveli i pare eshte i perbere nga 12 unite te perqendruara rreth 3 temave kryesore.Ne kete nivel ne rradhe te pare mesohet prezantimi,bisedimi rreth vetes dhe per ata qe ke perballe.Temat fillojne nga vetja dhe vazhdojne me ambientin perreth dhe personat qe jane afer.Temat qe punohen ne rradhe te pare jane te pergatitura sipas jetes se perditshme ne shkolle,familje,shtepi dhe pune.Njekohesisht mesohet edhe menyra e komunikimit te perditshem ne keto ambiente.Paralel me keto tema jepen njohurite gjuhesore,gramatikore dhe mesohen rreth 1200 fjale te reja.Ne gramatike mesohen koha e tashme, e kryer dhe e kryer e thjeshte.Niveli i pare eshte 50 seanca dhe nxenesi ne kete nivel meson dhe zhvillon leximin,degjimin,shkrimin dhe komunikimin.

  • SEANCA
  • SEANCA NE JAVE
  • KOHA
  • NUMRI I NXENESVE
  • LIBRI
  • CMIMI
  • 50 X 90 min
  • 3
  • 4 Muaj
  • 8-14
  • Schritte
  • 25000 Lekë
©2024 Qendra e Kurseve "MERIDIAN"