+355 69 510 4428
 Rregjistrohu per sezonin e tetorit

Niveli II

Seria e re e metodes se SCHRITTE eshte nje metode e domosdoshme per ata qe duan te marrin certifikaten e gjermanishtes. Bashke me librin e mesimit jepet fletorja e punes dhe 2 kaseta per pjesen e degjimit .Kjo eshte nje seri e kompletuar dhe e pershtatshme per metode kursi .Ne metode fillohet nga temat me te nevojshme ne menyre te hollesishme dhe per temat me te nderlikuara eshte marre ndihme nga interneti.Kursanti pas mesimit mund t'i vazhdoje mesimet ne ambientin e internetit.

Niveli i dyte eshte i perbere nga 12 unite te perqendruara ne 3 tema kryesore.Ne kete nivel mesohet vleresimi i kohes se lire si ne festat familjare,ne pazar si dhe ne biseda dhe ambiente me te nderlikuara.Ne kete nivel mesohen rreth 1000 fjale te reja dhe gjithashtu ne menyre te persosur koha e kryer dhe tema gramatikore te veshtira.Edhe niveli i dyte perbehet nga 50 seanca.Nxenesi qe i mbaron keto 2 nivele mund ta perdore me lehtesi gjuhen gjermane ne jeten e perditshme.

  • SEANCA
  • SEANCA NE JAVE
  • KOHA
  • NUMRI I NXENESVE
  • LIBRI
  • CMIMI
  • 50 X 90 min
  • 3
  • 4 Muaj
  • 8-14
  • Schritte
  • 25000 Lekë
©2024 Qendra e Kurseve "MERIDIAN"