+355 69 510 4428
 Rregjistrohu per sezonin e tetorit

Incredible English

Femijet mesojne me shume me Incredible English Kurse te gjuhes Angleze niveli fillestar, per moshat 7 vjec e lart. Femijet mesojne me shume me Incredible English. Gjashte nivelet e programit Incredible English ofrojne fjalor te pasur, praktik dhe pergatitje me te gjere te njohurive baze duke ia lehtesuar femijeve mesimin e gjuhes angleze. Incredible English eshte metoda me efikase per nivelet fillestare, duke perfshire: nje game te gjere aktivitetesh argetuese, te cilat e lehtesojne se tepermi mesimin e gjuhes se huaj metoda mesimdhenieje te teknologjise me te fundit, perdorimi i smartbordit, videove dhe kinemase (e cila eshte ne dipozicionin e femijeve per zhvillimin e oreve te praktikes me profesor amerikan) perdorimin e posterave dhe kukullave perkatese per cdo histori. Duke ia paraqitur fillimisht historine femijeve ne menyre vizuale, me pas e degjojne, e mesojne ta lexojne dhe hapi i fundit, mesojne ta ritregojne ate cka kane mesuar.

  • SEANCA
  • SEANCA NE JAVE
  • KOHA
  • NUMRI I NXENESVE
  • LIBRI
  • CMIMI
  • 60 x 60 min
  • 6
  • 5 muaj
  • 7 - 14 persona
  • Incredible English
  • 20000 Lekë
©2024 Qendra e Kurseve "MERIDIAN"