+355 69 510 4428
 Rregjistrohu per sezonin e tetorit

Shkolle verore per femijet e moshave 9-15 vjec

Qendra e kurseve “Meridian” organizon shkollen verore per femijet e moshave 9-15 vjec. Cdo dite nga ora 9:00-13:00 do te zhvillohen 3 ore mesimi anglisht dhe 1 ore kompjuter.Mesimi i anglishtes do te zhvillohet ne klasat e pajisura me sistem zeri dhe tek klasa e smart board-it per mesimet me video interaktive.

Mesimi i kompjuterit do te zhvillohet tek laboratori i kompjuterave i cili eshte i pajisur me teknologjine me te fundit.Kompjuterat jane te lidhur me internetin i cili gjate mesimit eshte i dobishem per perdorimin e programeve dhe lojrave te ndryshme per femije.Ne mesimin e kompjuterit perdoret gjithashtu edhe sinevizioni i cili ndihmon per kuptimin sa me te mire te mesimit.Ne kete program perfshihen gjithashtu aktivitete te ndryshme dhe shikimi i filmave ne sallen e kinemase e cila eshte e pajisur me nje system zeri modern.

©2024 Qendra e Kurseve "MERIDIAN"