+355 69 510 4428
 Rregjistrohu per sezonin e tetorit
Slideri

Provimi Toefl IBT

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) është një provim ndërkombëtar për të matur aftësitë në kuptimin dhe përdorimin e gjuhës angleze per ata që nuk e kanë gjuhë amtare. Provimi i TOEFL eshte kusht per pranimin në shkollat e mesme dhe universitetet ne SHBA e Kanada dhe pranohet nga te gjitha universitetet e botës si dëshmi e njohurive të gjuhës angleze.

Provimi IELTS

Sistemi nderkombetar i testimit te gjuhes angleze (IELTS),eshte projektuar per te vleresuar aftesite gjuhesore te anglishtes te kandidateve te cilet deshirojne te studiojne ose te punojne ne shtete ku anglishtja eshte gjuha e komunikimit. IELTS behet bashkerisht nga British Council, the University of Cambridge ESOL Examinations dhe IELTS Australia.

Provimi SAT

Qendra jone, nje qender kursesh ne zhvillim ofron dhe kursin per pergatitjen e kandidateve per testimin SAT. Testimi SAT perbehet nga pyetje standarde te cilat kerkojne njohuri te mjaftueshme, mprehtesi dhe prakticitet. Duke qene nje nga testimet kryesore nderkombetare per kandidatet qe deshirojne te vazhdojne studimet e larta...

Provimet ESOL

Provimet Cambridge ESOL jane provimet e organizuara nga universiteti i mirenjohur i Cambridge-it. Keto provime sherbejne per te certifkuar anglishten, me nje certificate qe njihen ne te gjithe boten.

Provimi UTT

Provimi UTT i turqishtes eshte nje test qe mat njohurite gjuhesore te turqishtes per ata persona te cilet nuk e kane ate gjuhe amtare.Ky test zhvillohet ne internet si ne Turqi ashtu edhe ne qendra te ndryshme qe ndodhen ne shtete te tjera.Ky test eshte i perbere nga pese pjese dhe mat njohurite te individit ne Degjim,Lexim-Kuptim,Gramatike,Te folur dhe ne Shkrim.

Shkolla Verore

Qershor-Gusht

Qendra e kurseve Meridian organizon shkollen verore per femijet e moshave 9-15 vjec. Cdo dite nga ora 9:00-13:00 do te zhvillohen 3 ore mesimi anglisht dhe 1 ore kompjuter.
Lajme

Lajme

KURSET INTENSIVE

 • Kane filluar rregjistrimet per kurset intensive dh

MERIDIAN, ACT Test Center

 • American College

English language exams

 • recognized by the Ministry of Education and Scien
Evente

Evente

SAT

 • MERIDIAN
 • 2013-05-04
 • 07:30

Toefl IBT

 • Meridian
 • 2013-04-06
 • 10:30

Cambridge English PET

 • MERIDIAN
 • 2013-04-04
 • 10:00
Partnerėt tanė
©2024 Qendra e Kurseve "MERIDIAN"